Gå videre til hovedindholdet

Permanent Hårfjerning

Permanent hårfjerning

Skrevet af skønhedsklinik Møller Poulsen

Permanent hårfjerning med SHR 


Der er sket meget med permanent hårfjernings behandlingerne de sidste par år.
 Det helt nye og revolutionerende er SHR. SHR er forkortelsen af Super Hair Removal. Og er afløserne for IPL laser hårbehandlingen.

Smertefrie hårbehandlinger


SHR er enligt bare et navn og en teknisk betegnelse for en ny måde at laser hårbehandle på.
Det nye gennembrydende, og helt i øjenhøjde til at forstå, er at hår behandlingen er blevet smertefri.
 Så slut med voksbehandling og smerte. Sig endegyldigt farvel til barberskraberen, IPL hårfjerner og goddag til fremtidens laser behandling af hårfjernelse.


Laser hårfjerning priser

Tidliger havde vi samlerabat på 6 skønhedsbehandlinger med SHR, som vi vurderet var et gennemsnitligt antal behandlinger til at opnå hårfri hud. Men vi blev meget overrasket da mange af vores kunder som fik glat hud efter langt mindre behandlingerne. Så nu er en samlerabats pakke nede på blot 4 behandlinger! Hos Møller Poulsen tilbyder v i finansiering med rentefri delbetaling uden kreditomkostninger. 
Se mere her www.møllerpoulsen.dk/priser/


Permanent hårfjernings specialister


Det skal ses i lyset af at, udover SHR laserens kunne, så arbejder vi intens med at optimere selve udførelsen af behandlingen. Så den er yderest grundig. Det betyder at behandlingerne ved os muligvis ikke er de billigste, men det er helt klart de bedste på markedet. - Så det er på ingen måde uden grund at vi tør kalde os
permanent hårfjernings specialister. 


Se en hurtig lille video om permanent hårfjerning inden du læser videre↓:




Hårfjerning mænd

Det er på ingen måde længere tabu for mænd at få foretaget hårfjerning. Vores erfaring viser faktisk at den er i høj vækst. Vores klinik er også lavet kønsneutralt, netop da antal af laserbehandling af hår er lige høj ved begge køn.  
Hermed kender vi også til de særlige skønheds behandlinger som vedrører mænd mere end kvinder. Det er hår på øre, hår på skuldre og lend for bare at nævne et par stykker f mange. Vi ser også mænd som vælger at får permanent hårfjernet fra hele kroppen.
Så man kan som mand trygt kontakte os for mere information. Der er en stor chance for at vi har lavet mange af de samme permanente laser behandlinger før.

Er permanent hårfjerning nu også permanent?

Holder det nu også næste år? 
Det korte svar er ja! Men..
Hvis man bliver udsat for hormon forstyrrelser enten udefra kommende eller naturligt, så kan hårvæksten komme igen, men ikke fra de hår som allerede er fjernet.
De mest almindelige forstyrrelser er: 

Graviditet

Efter graviditeten kan nye hår pludselig fremkomme på nye steder som man ikke havde tidligere.  Lige som man havde regnet med at skulle se nyde sin meget kvindelige identitet som mor, så får ens feminine look et hak i sin forfængelighed, når håret poper frem, løsningen er naturligvis at få en mommy makeover med SHR hårfjerning. Men først når man er helt færdig med at få børn og arme.

Overgangsalderen

kan nemt sætte sit spor som kvinde med skægvækst og overgangsalderen. kan udover  uønsket hårvækst i ansigtet hos kvinder give hårvækst på allerede behandlet områder.
Her er det nemt at få en hormon test hos sin læge hvis man er i tvivl om man er "på den anden side"

Herudover er en af de helt store synder medicin med hormoner i, forhør dig ved egen læge om du får den slags, hvis du ser hårvækst på behandlet områder.

Clinic for beauty and clinic body and skin in Copenhagen.
Call us if you need more info in English. or just need info about laser hair removal cost.

Mere om
Møller-Poulsen

Store Kongensgade 1-3,
baghuset 1.sal
1264 Købehavn K

Kun 3 min gang fra Kgs Nytorv Metro station.

Gode parkerings muligheder i Dronnings Tværgade.

Vil du vide mere om permanent hårfjerning i København, er du altid velkommen til at ringe til os med spørgsmål. 70605989

eller sende os en mail  eller kontakt os




Du finder os mange andre steder på nettet som f.eks. disse steder:

https://møllerpoulsen.dk/

https://xn--mllerpoulsen-vjb.dk

https://fedtfrysning-foerogefter.dk/

https://fedtfrysning-koebenhavn.dk/

https://moeller-poulsen.com

www.permanent-haarfjerning.dk

www.fedtfrysning-tilbud.dk

www.tattoo-removal.dk

www.ELX.dk

www.Sielemann.dk





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Fedtfrysning

Fedtfrysning  Skrevet af Møller-Poulsen Der skrives utroligt meget om denne nye vidunder teknologi som blev opdaget på Harvard universitetet i 2005.  Siden da er det gået stærkt med at udvikle teknologien, og er i dag en udbredt behandlingsform til fedmereduktion. Kendt under mange navne som fedtfrysning, cooltech, Bodycool, Coolsculpting, coolslimming, men det er alt sammen den samme behandling. H vad er fedtfrysning Selve teknologien bag er ikke så "nuklear science agtig" , det handler om at når fedtceller bliver udsat for kulde i længere tid, så nedbrydes fedtcellerne (dør) hvorefter de ud skilles fra kroppen. Nedbrydelsen foregår igennem nymfe systemet, blodet, leveren og bliver i sidste ende tisset ud, eller igennem afføringen, lige som alle andre affaldsstoffer der skal ud af kroppen. F edtfrysning bivirkninger Kroppen tager ikke skade af denne proces, men er naturligvis på lidt ekstra overarbejde, og af samme grund giver det ikke mening at give beh

Fedfrysning hos Møller Poulsen. Forstå fedtfrysning på 1 min.